Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов продължи и днес обиколките си из

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов продължи и днес обиколките си из
Коментари Харесай

Сватбарят Борисов: Политиката е за политици, не за аджамии

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов продължи и през днешния ден обиколките си из страната, като се появи на женитба в село Медовец край Дългопол. Там той търпеливо разреши в продължение на 10 минути с него да се снима всеки от искащите. Направи се, че не чува обръщението към него " г-н президент " от страна на имровизирания водещ и на собствен ред подкани: " кАжи им да свират хората, да си гледат сватбата ". Но по-късно изрично отхвърли поканата да се включи с един кьочек, откакто оркестърът засвири " Камъните падат ".

" Позволете ми да кажа на булката да е щастлива и да има доста деца ", обърна се към младоженците Борисов.



Придружен от варненския кмет Иван Портних той прегледа построено спортно игрище, като по-късно се насочи и към локалната детска градина, която е главно ремонтира с пари, отпуснати преди време от неговото държавно управление.

" Някои оповестиха министър на ромите, мислейки, че ще завоюват този етнос. Аз мисля, че това, което направихме ние, да върнем децата в учебно заведение и да дадем над милиард за обучение е по-добро. Детски градини, спортни площадки и след това 80% дали своят вот за ГЕРБ, е за кой да гласоподават - заяви гордо той. - Сега желаят петият и шестият да създадат държавно управление, но те да не вземат участие, а да сложат някакви хора, да не носят отговорност. Моделът " Борисов " е да носиш отговорност. Те в този момент желаят да сложат някой я с шнорхел, я с плавници. Ако вършиме държавно управление, Мая - министър председател, Корнелия и Хаджигенов – министри. Да забележим техния модел с нашия. Да си създадат държавно управление, техният модел е безнаказаност. Политиката е за политици, не за аджамии. Да понесат, да знаем, че Мая е свършила това. Хем им се желае, те седнаха наготово. Първата партия желае да е съпротива, втората сме съпротива, а петата и шестата желаят да ръководят ".

После още веднъж се отплесна по обичаните си " магистрални " тематики:

" Като видят сега една година, че нищо не се прави... " Хемус " е жизненоважна за вас. Обикалях, давах им напън, на 1 юли щеше да е готово. Мантинелите единствено сложиха, преднамерено не я пускат. И преднамерено не я пускат, хората се избиват там на Белокопитово ", сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР